ProVenray heeft officiële status. 

Op 13 juli 2018 hebben voorzitter Joep Gielens en secretaris Arne Wiersma namens ProVenray bij Zwart op Wit Notariaat de akte van oprichting ondertekend waarmee de nieuwe lokale partij een officiële status heeft gekregen.

“We zijn blij dat we nu echt bestaan.” zegt de (jarige) partijvoorzitter Joep Gielens. De leden van ProVenray zijn al maanden bezig om de partij van de grond te krijgen. Partijsecretaris Arne Wiersma: “Er komt zo veel bij kijken, bij zo’n oprichting van een partij. Er moet een logo gemaakt worden, een website gebouwd worden, Facebook- en Twitterpagina aanmaken, ga zo maar door! Wij zijn heel erg blij dat Zwart op Wit Notariaat het juridische aspect van ons heeft overgenomen, als je dat ook nog eens allemaal moet uitzoeken…”.
Ondertussen zijn de bestuurleden druk doende met het formuleren van de partijstandpunten waar uiteindelijk een programma uit voort moet komen.

Na het zomerreces hoopt ProVenray de website en een logo te kunnen presenteren. “Dan zijn we er helemaal klaar voor en kunnen we ons voor  100% inzetten voor de inwoners van de gemeente Venray.” aldus Joep Gielens.